Uredniški odbor revije Balinar je za balinarske navdušence še pred prvomajskimi prazniki pripravil novo številko, ki ponovno ponuja obilo zanimivega branja. Na voljo je v tiskani in spletni obliki.
Tekom današnjega dne bodo balinarski klubi v svoje poštne nabiralnike prejeli novo številko Balinarja, ki je na voljo tudi v spletni obliki s klikom na spodnjo povezavo.

Kljub zaustavitvi tekmovanj iz vsem znanega razloga, je uredniška ekipa pripravila 24 strani polnih zanimivih intervjujev, novic in spominov. Tako boste lahko izvedeli vse najnovejše informacije glede prestavitve domačih in mednarodnih tekmovanj, strokovnjaki vam ponujajo kakovostne nasvete, kako preživeti “korona” čas, ponujamo vam nov izgled reprezentančnih dresov,…

Na voljo imate intervjuje z enim izmed najuspešnejših slovenskih podjetnikov Marjanom Batageljem, balinarskim šampionom Davorjem Janžičem, mladima biseroma Nino Volčina in Erikom Čehom, podpredsednikom Balinarske zveze Slovenije Gregorjem Moličnikom, prvim možem invalidskega športa Damijanom Lazarjem ter izjemnim glasbenikom in bivšim balinarskim funkcionarjem Slavkom Ivančičem.

Skupaj z Dušanom Butinarjem in Boštjanom Heglerjem smo se spomnili nekaterih bleščečih dogodkov v preteklosti, analizirali smo nastop slovenske reprezentance na izjemno močnem turnirju za Pokal Charlesa Beraudierja v francoskem Lyonu, v Balinarju pa boste izvedeli tudi ostale podrobnosti o reprezentančnem dogajanju, novi balinarski literaturi ter razpisih za izobraževanje o antidopingu.

>>>   Glasilo Balinarske zveze Slovenije – april 2020 – številka 2   <<<