Balinarska zveza Slovenije je objavila razpis za organizacijo zaključnega turnirja balinarske superlige, ki bo na sporedu konec marca, ter državnih prvenstev v letu 2020.

Izvršni odbor Balinarske zveze Slovenije je na februarski 4. korespondečni seji potrdil razpisa za organizacijo zaključnega turnirja balinarske superlige ter državnih prvenstev. Vrhunec domače klubske sezone bo potekal 28. in 29. marca 2020, zainteresirani organizatorji pa morajo prijave poslati do 11. marca 2020 na elektronska naslova balinarska.zveza@gmail.com in bzs.tekmovalna@gmail.com.

V letu 2020 bodo na sporedu tudi številna državna prvenstva v ženski in moški konkurenci. BZS poziva vse območne balinarske zveze oziroma društva in klube območnih balinarskih zvez, ki so v skladu s Pravili o tekmovanjih pripravljeni organizirati katero od državnih prvenstev 2020, da najkasneje do 11. 3. 2020 na elektronska naslova balinarska.zveza@gmail.com in bzs.tekmovalna@gmail.com oddajo prijavo za organizacijo državnih prvenstev. Vse ostale podrobnosti lahko najdete v razpisni dokumentaciji na spodnjih povezavah:

– priloga 1: Potrjen koledar tekmovanj 2020
– priloga 2: Razpis – zaključni turnir Superlige
– priloga 3: Razpis – državna prvenstva 2020
– priloga 3.1.: seznam za prijavo državnega prvenstva
– priloga 4: Participacija 2020